ROVERUD SKOLE

Together with Grindaker, INCUBE was missioned to update the outdoors as well as comply to the universal accessible design requirements a children school should provide for of this 70´s building.

In connection with the future upgrade of the schoolyard designed by Grindaker, it is important to have a good connection with the entrances. A good functional design should facilitate all users. The goal has been to create entrances that have better functionality, elevate the visual impression and experience of the school, are universally designed and make it easier to orientate oneself.

The entrances will be upgraded so that they appear clearer, and provide identity with e.g. color and material use. Entrances that currently do not have a roof covering will have a new roof and screen wall. These are intended for now in a yellow color. 

The screen walls are designed in a perforated manner so that they let light into the corridor inside, and at the same time prevent glare indoors.

TYPE
Children school 

LOCATION
Roverud, Norway

SIZE
… m2

SCOPE
Architectural design for sketch phase

CLIENT
KK Eiendom

 

STATUS
Pre-project

SPECIAL FEATURES
A new schoolyard, new entrances, universal accessible upgrade

PROJECT TEAM

Bjørner Bolle, Maria Perdomo, Marine Vincentz

CATEGORIES
Educational  / Renovation